Akcija!

DIGRAIN ANT GEL PROTI MRAVLJAM

15.80  12.99  (z DDV)

Digrain Ant Gel proti mravljam.

Digrain Ant Gel je učinkovita vaba proti mravljam v obliki gela. Za učinek zadošča že nekaj kapljic.

Digrain Ant Gel je zelo učinkovita vaba proti mravljam in se uporablja v zaprtih prostorih in na prostem. V zaprtih prostorih na poteh, kjer opazimo mravlje nakapljamo 5 kapljic gela v enakomerni razdalji  na dolžino 1m.  Na prostem nakapljamo 2-4 večje kapljice gela v gnezdo. Smrtni učinek se pojavi že v naslednjih urah po zaužitju. Zaščita pred mravljami po uporabi Digrain Ant Ant gela traja do 4 tedne.

Pakiranje: Plastenka 50g

Opis

Digrain Ant Gel proti mravljam.

Digrain Ant Gel je učinkovita vaba proti mravljam v obliki gela. Za učinek zadošča že nekaj kapljic.

Digrain Ant Gel je zelo učinkovita vaba proti mravljam in se uporablja v zaprtih prostorih in na prostem. V zaprtih prostorih na poteh, kjer opazimo mravlje nakapljamo 5 kapljic gela v enakomerni razdalji  na dolžino 1m.  Na prostem nakapljamo 2-4 večje kapljice gela v gnezdo. Smrtni učinek se pojavi že v naslednjih urah po zaužitju.

Zaščita pred mravljami po uporabi Digrain Ant gela traja do 4 tedne.

Pakiranje: Plastenka 50g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Size Chart

Digrain Ant Gel proti mravljam. Digrain Ant Gel je učinkovita vaba proti mravljam v obliki gela. Za učinek zadošča že nekaj kapljic. Digrain Ant Gel je zelo učinkovita vaba proti mravljam in se uporablja v zaprtih prostorih in na prostem. V zaprtih prostorih na poteh, kjer opazimo mravlje nakapljamo 5 kapljic gela v enakomerni razdalji  na dolžino 1m. Na prostem nakapljamo 2-4 večje kapljice gela v gnezdo. Smrtni učinek se pojavi že v naslednjih urah po zaužitju. Zaščita pred mravljami po uporabi Digrain Ant gela traja do 4 tedne. Pakiranje: Plastenka 50g