FFP2 MASKA ZA OBRAZ s certifikatom CE in EN 25 kos

29.28  (z DDV)

FFP2 maska za obraz – SIVA BARVA

Maska je proizvedena v skladu s standardom EN 149:2001+A1:2009 in ima certifikat CE.

Opis

FFP2 maska za obraz 25 kos – SIVA BARVA

Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Maske tipa FFP2 morajo zadržati najmanj 94% teh delcev. Maske je potrebno menjati na 4 ure.

Maska je proizvedena v skladu s standardom EN 149:2001+A1:2009 in ima certifikat CE.

Navodila za uporabo: Obrnite masko tako, da je sponka za nos na vrhu maske in trak za pritrditev obrnjen proti vam. Masko položite na brado in zataknite trakove za ušesa. Oblikujte kovinsko sponko z pritiskom navznoter in premikanjem navzdol po obliki nosu. Pazite, da med upogibanjem sponke ne oblikujete ostrih kotov in da se maska tesno prilega obrazu.

Opozorila:  Shranjujte v embalaži stran od onesnaženih območij, prahu, sončne svetlobe, ekstremnih temperatur, prekomerne vlage in škodljivih kemikalij.

Pakiranje: 25 kos v škatli

Cena: 24,00 €+22% ddv = 29,28 €

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Size Chart

FFP2 maska za obraz 25 kos Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Maske tipa FFP2 morajo zadržati najmanj 94% teh delcev. Maske je potrebno menjati na 4 ure. Maska je proizvedena v skladu s standardom EN 149:2001+A1:2009 in ima certifikat CE. Navodila za uporabo: Obrnite masko tako, da je sponka za nos na vrhu maske in trak za pritrditev obrnjen proti vam. Masko položite na brado in zataknite trakove za ušesa. Oblikujte kovinsko sponko z pritiskom navznoter in premikanjem navzdol po obliki nosu. Pazite, da med upogibanjem sponke ne oblikujete ostrih kotov in da se maska tesno prilega obrazu. Opozorila:  Shranjujte v embalaži stran od onesnaženih območij, prahu, sončne svetlobe, ekstremnih temperatur, prekomerne vlage in škodljivih kemikalij. Pakiranje: 25 kos v škatli Cena: 24,00 €+22% ddv = 29,28 €

Morda vam bo prav tako všeč…