INSEKTICIDI, REPELENTI ZAŠČITA PRED MRČESOM

Insekticidi zaščita pred mrčesom. Insekticidi so pripravki za zatiranje škodljivcev. Insekticidi so snovi naravnega ali umetnega izvora, ki so toksične za žuželke in jih uporabljamo za zatiranje tistih žuželk, ki so s stališča človeka škodljivci. Zaradi svoje kemijske zgradbe negativno vplivajo na metabolizem žuželk in bistveno povečajo njihovo smrtnost.

Digrain Ant Gel je zelo učinkovita vaba proti mravljam in se uporablja v zaprtih prostorih in na prostem. V zaprtih prostorih na poteh, kjer opazimo mravlje nakapljamo 5 kapljic gela v enakomerni razdalji ( 2-5 cm). Na prostem nakapljamo 2-4 večje kapljice gela v gnezdo. Smrtni učinek se pojavi že v naslednjih urah po zaužitju. Zaščita pred mravljami po uporabi Digrain Ant gela traja do 4 tedne.

DIGRAIN sprej proti osam in sršenom je insekticid namenjen samo za zunanjo uporabo. Učinkuje proti osam, sršenom in azijskim sršenom ter omogoča uničenje njihovih gnezd.

Domet curka do 6 m.

Pred uporabo dozo dobro pretresemo, držimo navpično in z usmerjenim curkom pršimo nekaj sekund  (za srednje veliko gnezdo ca. 3 sekunde). Pršenje izvajamo v intervalih.

Prikaz vseh 3 rezultatov