Zastopstva

Uradno zastopamo podjetje Aleksič I d.o.o. iz Srbije. Podjetje prideluje vrhunsko rakijo Gružanska nit. Pri nas lahko kupite vse njihove izdelke. Zlatna nit – vrhunska rakija prepečenica, slivovka zorjena v hrastovih sodih 9 let. Zelo kvalitetna Dunja, žganje iz kutine. Vrhunska rakija Viljamovka in Viljamovka z medom – Medovača!

Novost na tržišču so Rakije v vrečki, srbskega proizvajalca Vočnjak. Rakije v vrečki so primerne za v hribe, za na pot, skratka vzameš vsepovsod. Enostavno se odprejo in natočijo v kozarec ali kar takoj lahko konzumirajo iz “embalaže”. Na voljo je 6 odličnih pravih srbskih okusov: Viljamovka, Dunja, Kajsija, Medovača, Travarica in Slivovka.
    Strinjam se, da lahko podjetje Maximum-trade d.o.o., kot upravljalec spletne strani, zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me v zvezi z njimi kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen z varovanjem osebnih podatkov.