Zastopstva

Uradno zastopamo podjetje Aleksič I d.o.o. iz Srbije. Podjetje prideluje vrhunsko rakijo Gružanska nit. Pri nas lahko kupite vse njihove izdelke. Zlatna nit – vrhunska rakija prepečenica, slivovka zorjena v hrastovih sodih 9 let. Zelo kvalitetna Dunja, žganje iz kutine. Vrhunska rakija Viljamovka in Viljamovka z medom – Medovača!

Novost na tržišču so Rakije v vrečki, srbskega proizvajalca Vočnjak. Rakije v vrečki so primerne za v hribe, za na pot, skratka vzameš vsepovsod. Enostavno se odprejo in natočijo v kozarec ali kar takoj lahko konzumirajo iz “embalaže”. Na voljo je 6 odličnih pravih srbskih okusov: Viljamovka, Dunja, Kajsija, Medovača, Travarica in Slivovka.
  Strinjam se, da lahko podjetje Maximum-trade d.o.o., kot upravljalec spletne strani, zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me v zvezi z njimi kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjen z varovanjem osebnih podatkov.

  KJE SE LAHKO KUPIJO IZDELKI GRUŽANSKA NIT?

  Maximum trade PC Arnovski gozd

  spletna trgovina www.rakija-shop.com
  Hiša daril Murska Sobota
  Hiša daril Nova Gorica
  Hiša daril Koper
  Hiša daril Domžale
  Hiša daril Velenje
  Hiša daril Ptuj Qlandia
  Hiša daril Novo Mesto Qlandia
  Hiša daril Maribor Leclerc
  Hiša daril Maribor Qlandia