ZAŠČITA PRED MRČESOM

Zaščita pred mrčesom. Insekticidi so pripravki za zatiranje škodljivcev. Insekticidi so snovi naravnega ali umetnega izvora, ki so toksične za žuželke in jih uporabljamo za zatiranje tistih žuželk, ki so s stališča človeka škodljivci. Zaradi svoje kemijske zgradbe negativno vplivajo na metabolizem žuželk in bistveno povečajo njihovo smrtnost.

DIGRAIN ANT GEL proti mravljam je zelo učinkovita vaba proti mravljam in se uporablja v zaprtih prostorih in na prostem. V zaprtih prostorih na poteh, kjer opazimo mravlje nakapljamo 5 kapljic gela v enakomerni razdalji ( 2-5 cm). Na prostem nakapljamo 2-4 večje kapljice gela v gnezdo. Smrtni učinek se pojavi že v naslednjih urah po zaužitju. Zaščita pred mravljami po uporabi Digrain Ant gela traja do 4 tedne.

DIGRAIN SPREJ proti osam in sršenom je insekticid namenjen samo za zunanjo uporabo. Učinkuje proti osam, sršenom in azijskim sršenom ter omogoča uničenje njihovih gnezd. Domet curka do 6 m. Pred uporabo dozo dobro pretresemo, držimo navpično in z usmerjenim curkom pršimo nekaj sekund  (za srednje veliko gnezdo ca. 3 sekunde). Pršenje izvajamo v intervalih. Odlična zaščita pred mrčesom.

NEOSECT FAMILY za odvračanje komarjev in klopov. je odlična zaščita pred mrčesom, repelent. Deluje tudi proti ostalim insektom. Neosect familly je pripravljen za takojšnjo uporabo in ima takojšnji učinek. Deluje do 6 ur po nanosu. Neosect Family je losjon v spreju za zaščito pred različnimi vrsti komarjev, vključno tudi tigrastimi komarji in navadnimi komarji, podnevi ali ponoči. Neosect Family je zlasti priporočljiv za uporabo v podeželskem okolju, kjer je veliko klopov, saj po nanosu zagotavlja 6 urno zaščito. Koristen je za preprečevanje širjenja bolezni na območjih vektorskih bolezni, ki jih prenašajo prenašalci, kot so tropski komarji. Neosect Family ne vsebuje parfumov in je dermatološko testiran. Kože ne masti. Varnost otrok: Neosect Family vsebuje Denatonijev benzoat, grenko snov, ki preprečuje, da bi otroci tekočino po motoma zaužili. Primerno za vse odrasle osebe in za otroke starejše od 3 let.